πŸ“š Boek Downloaden Gratis Harry Potter en de geheime kamer - J.K. Rowling 1999

Harry Potter en de geheime kamer
Boektitel : Harry Potter en de geheime kamer
ISBN10: ISBN-10: 9076174121
Totaal Pagina's : 256 paginas
Jaar : 1999
Categorie : Kinder- En Jeugdboeken Fictie Kinderboeken (10 Tot 12 Jaar)

Bestsellers :

  • πŸ‘ Boek Downloaden op kobo Het uur nul - Dirk Bracke 1996
  • Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Maar alleen al om daar te komen blijkt een ware heksentoer te zijn waarbij een vliegende auto Harry en zijn vriend Ron uitkomst biedt. Na alle avonturen van het vorig schooljaar denkt Harry zich rustig aan zijn lessen - Toverdranken Transfiguratie Bezweringen Verweer tegen de Zwarte Kunsten - en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden. Maar dan hoort hij een mysterieuze stem vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek...

    Johan Vandevelde - Elfenblauw

    Elfenblauw verscheen voor het eerst in 2006 en werd in 2008 bekroond door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.. In eerste instantie lijkt de tocht waarin Sander verzeilt er eentje als die in De brief voor de koning van Tonke Dragt. Maar in Elfenblauw zit meer magie terwijl De brief voor de koning meer op mensen gericht blijft.

    Elfenblauw

    Zijn debuutroman 'De Tijdspoort' over een jongen uit de toekomst die in het jaar 1999 terechtkomt sleepte meteen de prijs van de Limburgse kinderjury in de wacht. Zijn tweede boek 'Na het Licht' werd bekroond door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Het was pas met zijn fantasy-epos 'Elfenblauw' dat Johan Vandevelde bekendheid verwierf.

    Johan Vandevelde - Elfenblauw - Het Juweel van Silnaris

    Elfenblauw - Het Juweel van Silnaris Uitgeverij Van In 12+ paperback Cover: Annemieke Groenhuijzen ISBN 90 448 0548 7 Verschenen: 2015-2016. Sander woont bij zijn oom Brendan in een oude treinwagon. Zijn ouders heeft hij nooit gekend en het enige wat hij van hen heeft gerfd is een gouden amulet met vreemde symbolen erop.

    Elfenblauw: De vallei van de Goden | Boekenzoeker

    In Elfenblauw Johan Vandeveldes eerste boek over een fantasiewereld vol elfen grondtrollen en andere vreemde wezens ontdekte Sander dat hij de enige erfgenaam van de Cyndrische kroon was. Ondertussen worden de 12-jarige jongen die opgroeide in onze wereld en zijn vriend Taryn opgeleid door leermeester Caldric. Maar aan hun rustige ontdekkingstocht door Cyndri komt al snel een einde ...

    Elfenblauw

    Het eerste deel van Elfenblauw verscheen in 2006 en was al meteen aan een herdruk toe. Het boek kreeg al snel een schare verwoede fans bij zowel jong als oud en ging in 2008 aan de haal met de prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

    Boekverslag Nederlands Elfenblauw door Johan Vandevelde ...

    Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis actualiteit tips en meningen.

    Het raadsel van alles wat leeft en de stinksokken van Jos ...

    Jan Paul Schutten noemt het zijn opus magnum het beste dat hij tot nu toe schreef: Het raadsel van alles wat leeft.Dat is geen geringe uitspraak want Schutten de eerste winnaar van een Gouden Griffel voor een informatief boek schreef al veel moois.